26 Ocak 2012 Perşembe

FM 2012 Trial Day





TRIAL DAY

Arkadaşlar bu başlık altında Trial day seçeneğinin ne olduğunu anlatacağız. Şimdi gelelim Trial Dayin açıklamasına. Trial Day i  "futbolcu seçme günü" olarak değerlendirebilirsiniz. Zamanı önemli değildir sezon içinde her zaman bu günü (seçeneklerde açık olduğu taktirde) düzenleyebilirsiniz.

 İlk öncelikle bu işlemimiz için gereken yol aşağıda ki gibidir ve bu işlemin Türkçesini çevirelim...


1- Yeni oyuncuları takımımıza kazandırmak için bir futbolcu seçme günü hazırlamalıyız


Eğer İlk başta yönetiminiz bu isteği kabul etmez ise aşağıda ki seçenekler çıkacaktır. Onunda Türkçe çevirisini yapalım;



1- Eğer bu teklif kabul edilmez ise kulübümüzün rakiplerimizin gerisinde kalacağını düşünüyorum.
2- Bunun olmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istemiyorum.
3- Eğer bu teklif kabul edilmez ise transfer piyasasında geride kalma şansımız çok gerçekçi bir şekilde önümüzde duruyor.
4- Bu karar karşısında ki hayal kırıklığımı belirtmek bir yana yine de kararınızı saygı ile karşılıyorum.


Şimdi arkadaşlar Yukarıda ki 3 seçenek yönetime rest çektiğiniz anlamındadır. Ya kabul ederler yada etmezler. Artık şansınıza veya kulüpte ne kadar çok sevildiğinize ve tabii ki başarılarınıza bağlı olarak gelişecektir. 4. Seçenek ise yönetime rest çekmeden olayı tamam tamam bir şey demedim neden kızıyorsuna getiriyorsunuz. Sonuçta yönetimin "gerek yok" fikrine katılıyorsunuz.

Diyelim ilk başta kabul etti veya çektiğiniz rest karşısında sizin isteğinizi kabul etti. Kabul ettikten sonra mesaj kısmına anında aşağıda ki mesaj düşüyor.


Yukarıda ki mesaj görünce isteğimizin kabul olduğunu anladık. Ondan sonra Deneme günün de (yaklaşık olarak kabul edildikten 1 hafta içinde) 2 tane 11 oluşturuluyor ve birbirleri ile maç yapıyorlar. Ondan sonra Asistan Menejerin içerisinden en iyilerini seçiyor ve aşağıda ki gibi karşına çıkarıyor. Trial Day e gelen oyuncuların hepsi sözleşmesi olmayan oyunculardır. Herhangi bir kulüp ile bağlantıları yoktur. Sözleşme imzaladığınız oyuncular ise transfer sezonun başlangıcı ile kadronuza dahil olurlar.





Önemli Not: Arkadaşlar Trial day seçeneğini daha çok alt liglerde oynayan takımların işine yarayacaktır. Üst liglerde (Premier) şampiyonluğa oynayan takımların işine pek yaramayacaktır.






Not: Arkadaşlar lütfen emeğe saygı duyalım ve herhangi bir yerde paylaşacaksanız bile blogumuzun ismini kullanırsanız seviniriz...




0 yorum:

Yorum Gönder